" /> Sophy gel. Dostupan. Prirodan. Važan. – Sophy
Sophy gel je prirodni preparat koji pomaze u prevenciji bakterijskih i gljivicnih infekcija kod zena.
Bolje infekciju sprečiti, nego lečiti
јул 15, 2019

Sophy gel. Dostupan. Prirodan. Važan.

Dok svest o emancipaciji žene preuzima dominantni intelektualni globalni trend, tako se i proizvodi koji se bave problemom intimne nege usavršavaju i postaju sve dostupniji i kvalitetniji. Sophy Gel nastao je upravo na tom talasu, kao simbioza nauke i kreativnosti, idealan spoj prava žene da brine o svojoj, često u društvenim kontekstima inkriminisanoj intimnoj regiji, i mogućnosti, tj. pravu da on bude dostupan svakoj ženi. Ljudi koji su stvorili Sophy Gel žele da postignu i poslovni i društveni uspeh: dok s jedne strane garantuju prirodan i bezmalo savršen proizvod u polju intimne nege, oni s druge strane žele i da intimna nega bude dostupna svakoj ženi, i zato je Sophy Gel pristupačan i su smislu cene, a sve više i logistički, u sve većem broju prodavnica.
Tako nega intimne regije postaje ne samo telesna, nego i psihološka, tj. društvena kategorija, a u njima se Sophy Gel sve više prepoznaje kao brend koji prati potrebe i mogućnosti tzv. nežnijeg pola.

Za ženu, od žene.Mima Fazlagić je po mnogo čemu posebna. Strast koju ova lekarka i naučna radnica ima prema poslu kojim se bavi ne viđa se svaki dan. „Često sanjam kako porađam žene“, kaže Mima, i bez daha priča o neverovatnim iskustvima koja ima sa svojim pacijentkinjama. Jedan poseban spoj ginekologa, altruiste, naučnice i pre svega žene, živi i stvara u ovoj neobičnoj medicinskoj radnici. I premda sama Sophy nije medicinski, nego kozmetički preparat, u njemu je spakovano mnogo retkih, esencijalnih i neuobičajenih znanja iz polja ginekologije. Svako ko je imao priliku da provede vreme sa kreatorkom gela, zna koliko je njena priča autentična, sadržajna, na momente intimna, i puna iskustva. Baš kao i njen proizvod za negu intimne regije.