" /> Bolje infekciju sprečiti, nego lečiti – Sophy
Sophy gel utice podsticajno na sex u menopauzi, utice na suvocu vagine i poboljsava vlaznost.
Evolucija revolucije!
јул 15, 2019
Mima Fazlagic je kreatorka Sophy gela koji sluzi za negu intimne zone zena od najmladjih dana do starosti. Sophy gel utice na podmladjivanje, antiaging i prevenciju zone intimne regije.
Sophy gel. Dostupan. Prirodan. Važan.
јул 15, 2019

Bolje infekciju sprečiti, nego lečiti

Bakterije ne vole Sophy gel.

Bakterijska infekcija intimne regije nije samo uporna i, slobodno se može reći, dosadna nedaća, nego bi mogla da predstavlja i dugotrajan i potencijalno ozbiljan problem. Zato je preventiva bakterijske infekcije važna koliko i svest o riziku. Sophy gel sa svojom inovativnom lipozomalnom tehnologijom, pored ostalih važnih stvari, aktivno radi upravo to: sprečava nepoželjne bakterije da prodru tamo gde im nije mesto. Sprečava ih da prodru tamo gde im pH, u vredosti od 4.2, ne dozvoljava da naprave štetu. Međutim, taj pH je veoma teško održiv, i tu karakteristike Sophy gela dolaze do izražaja i štite vaginu od bakterija i infekcija.
Omnipotentan. Rečju, svemoguć.
Kao proizvod koji je nastao kao plod iskustva međunarodno priznate ginekološkinje i naučne radnice Dr. Mime Fazlagić, kroz čiju je ordinaciju prošlo na desetine hiljada žena sa različitim problemima intimne regije, Sophy gel je sublimat mnogih, ponekad na prvi pogled oprečnih, ali na koncu kompatibilnih aspekata nege vagine i srodnog područja. Dok hidrira, on neguje, dok poboljšava vlažnost, gel unapređuje seksualne odnose. Kao antiejdžing agens, Sophy gel podmlađuje i samu intimnu regiju, ali i doživljaj same žene u sopstvenim očima. Namenjen je svim generacijama, dostupan je svim društvenim profilima i, bez obzira na razlike između žena, spaja ih u jednom: u brigi o intimnoj regiji.